Mingelunderhållning

Thumbnail Image 1

Magdalena Eriksson

Mingelprogram med piano/flygel

Presentation: Barpinissan och sångerskan som i mer än 15 år underhålligt runt om i Sverige. Magdalena älskar klassiska evergreens, och framför dessa i ett färgsprakande spektra från 40-talets jazz till dagens svenska poplåtar. Mingel-programmet som hon bjuder på kan vara med eller utan sång. Ett program utan sång är perfekt som mer bakgrundsmusik, då musiken ska finnas som en extra nyans, men inte ta för mycket fokus i en tillställning. Med sång, får mingelprogrammet en större del i evenemanget, och kan även vara ett perfekt middagsinslag, där även allsång kan förekomma.

 

 JULUNDERHÅLLNING 

Sedan 2008 erbjuder Magdalena ett trevligt julprogram tillsammans med gitarristen Daniel Björnmo. Alla härliga jullåtar finns med i showen ”Jul i vårt hus”, låtar som ”Jag drömmer om en jul hemma”, ”Bjällerklang”, ”I min vackra vita vinter värld”, ”Jul, jul strålande jul”.

Thumbnail Image 1

Två och en flygel

De största hitsen från värlens crooners

Per Bredhammar och pianisten Krister Lundkvist tolkar de största hitsen från världens crooners såsom Tony Bennet, Frank Sinatra, Dean Martin, Michael Bublé och Robbie Williams.

Thumbnail Image 1

Svea

Svensk musik när den är som bäst

Välkommen till en nostalgitripp genom den svenska artisteliten Ratata, Christian Waltz, Robyn, Erik Gadd är bara ett smakprov av vad Svea kan erbjuda. Din kväll kan börja med ett coktailglas i handen till lugn musik för att sen mynna ut i festens centrum i sällskap av vår bästa pop. Svensk musik när den är som bäst. Allt du vill ha från rock, soul, pop och klubb. Snygga tjejer i lyxförpackning med underbara röster!