Trubadurer

Thumbnail Image 1

Spel-Johan

Presentation:

Trubadur med många års erfarenhet av spelningar i hela Sverige samt internationellt. Tack vare sin erfarenhet och sitt engagemang har han en mycket bred repertoar och passar därför lika bra i alla tänkbara sammanhang. Med flinka fingrar på gitarren och en behaglig stämma bjuder han in hela publiken till både glädje och sång. Lägg därtill den fantastiska publikkontakten och det utlovas en mycket lyckad och minnesvärd kväll! Under årens lopp har Johan figurerat i många olika sammanhang och konstelationer bland annat i trubadurduon MF4B´n, på den tiden det begav sig, och under senare år tillsammans med sin bror, Oskar, i duon Apabra. Under alla dessa år har han naturligtvis även rest runt och underhållit som trubadur på egen hand. Allt från den lilla kvarterskrogen till lite större företagsevents, mässor och afterski-gig i fjällvärlden.

Denna erfarenhet har resulterat i en otroligt bred repertoar vilken kan skräddarsys efter kundens önskemål. Det har även resulterat i en stor krets nöjda och tillfredsställda kunder. Oavsett om det rör sig om krogägare eller privatpersoner finns det en gedigen referensgrupp.

För det mesta har Johan spelat "hemma" i Sverige men har även relativt stor erfarenhet av internationella spelningar. Året 2006 spenderades på Mallorca med drygt 130 spelningar på hotell i Alcudia. Våren 2007 blev det en månad på Cypern med Apabra på ett liknande uppdrag. Det har även gjorts besök i bl.a Finland, på Åland (Hotell Arkipelag) och i Schweitz (St Moritz.) Liksom när företag tar emot grupper av utländska besökare till sitt företag i Sverige och vill bjuda på något extra.